| Osprey (Pandion haliaetus) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Eurasian Kestrel (Common Kestrel) (Falco tinnunculus) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Eurasian Curlew (Numenius arquata) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Common Greenshank (Tringa nebularia) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Brown-headed Gull (Chroicocephalus brunnicephalus) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Booted Eagle (Hieraaetus pennatus) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Pacific Golden-Plover (Pluvialis fulva) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Black-bellied Plover (Grey Plover) (Pluvialis squatarola) | no | no | no | no | yes | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Kentish Plover (Charadrius alexandrinus) | no | no | no | no | yes | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Little Stint (Calidris minuta) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Curlew Sandpiper (Calidris ferruginea) | no | no | no | no | yes | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Lesser Black-backed Gull (Heuglin's) (Larus fuscus heuglini) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Black-headed Gull (Chroicocephalus ridibundus) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Whiskered Tern (Chlidonias hybrida) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Bar-tailed Godwit (Limosa lapponica) | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Whimbrel (Numenius phaeopus) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Common Redshank (Tringa totanus) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Terek Sandpiper (Xenus cinereus) | no | no | no | no | yes | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Ruddy Turnstone (Arenaria interpres) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Lesser Sand-Plover (Charadrius mongolus) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Greater Sand-Plover (Charadrius leschenaultii) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Gull-billed Tern (Gelochelidon nilotica) | no | no | no | no | yes | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Caspian Tern (Hydroprogne caspia) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Lesser Crested Tern (Thalasseus bengalensis) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Little Tern (Sternula albifrons) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Richard's Pipit (Anthus richardi) | no | no | no | no | no | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
| Sanderling (Calidris alba) | no | no | no | no | yes | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |