Uran, Uran, Maharashtra
|
|
|
Migratory birds at Uran |
| Species |
2007-2008 | 2008-2009 | 2009-2010 | 2010-2011 | 2011-2012 | 2012-2013 | 2013-2014 | 2014-2015 | 2015-2016 | 2016-2017 | 2017-2018 | 2018-2019 | 2019-2020 | 2020-2021 | 2021-2022 | 2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 |
| Northern Shoveler (Anas clypeata) | yes | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Eurasian Marsh-Harrier (Circus aeruginosus) | yes | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Wood Sandpiper (Tringa glareola) | yes | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Barn Swallow (Hirundo rustica) | yes | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Greenish Warbler (Phylloscopus trochiloides) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Rosy Starling (Pastor roseus) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Ruddy Shelduck (Brahminy Duck) (Tadorna ferruginea) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Common Greenshank (Tringa nebularia) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Common Sandpiper (Actitis hypoleucos) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Bluethroat (Luscinia svecica) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Black-tailed Godwit (Limosa limosa) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Green Sandpiper (Tringa ochropus) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Ruff (Calidris pugnax) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Caspian Gull (Larus cachinnans) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Whiskered Tern (Chlidonias hybrida) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Long-tailed Shrike (Lanius schach) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Common Redshank (Tringa totanus) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Ruddy Turnstone (Arenaria interpres) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Pied Avocet (Recurvirostra avosetta) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Lesser Sand-Plover (Charadrius mongolus) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Greater Flamingo (Phoenicopterus roseus) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | Glossy Ibis (Plegadis falcinellus) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | | White Stork (Ciconia ciconia) | no | yes | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no | no |
Other links |
| Sightings from Uran |
| Photos from Uran |
|